KSL tar ibruk Spond for alle treningsgrupper

index

 For den kommende sesongen gjør vi en liten endring i forhold til kommunikasjon rundt treninger og aktiviteter. Vi erstatter FB-gruppene for de ulike treningsgruppene med Spond.

Vi er snart klar for å starte opp treningene igjen og håper å se så mange som mulig i løpet av høsten.
For den kommende sesongen gjør vi en liten endring i forhold til kommunikasjon rundt treninger og aktiviteter.

Mange av dere har sikkert allerede brukt Spond. Skilaget har valgt å ta i bruk verktøyet.
Spond gir oss god oversikt over barna og lett tilgjengelig kontaktinfo til foresatte. Det gir oss også en enkel måte å registrere oppmøte på treninger, slik at vi har en god oversikt over hvor mange vi har med oss ut på hver enkelt trening. Det gir oss også et godt verktøy til å informere om treninger, både i forkant og etterkant. I tillegg vil vi kunne opprette arrangement for renn og aktiviteter og dele informasjon rundt disse på en god måte.

I forbindelse med at vi tar i bruk Spond kommer vi til å avvikle bruken av treningsgruppene på Facebook.Skilaget kommer fortsatt til å ha en overordnet FB-side.

For å få best utbytte av Spond (for dere) er det nødvendig å opprette en bruker. Enten via appen (tilgjengelig på alle platformer) eller vi nettsiden www.spond.com . For dere som ikke har brukt Spond før finnes det bra informasjon om Spond på nettsiden. I korte trekk lager foresatte en bruker, men det er barnet som kommer opp som medlem i gruppen. Man kan knytte flere foresatte opp mot samme barn, og man kan naturligvis være foresatt for flere barn.

Når man har opprettet en bruker kan man be om å få bli medlem i gruppen ved hjelp av gruppekode.
- Via nettleser: https://group.spond.com/KEPWU
- Via app. Bruk gruppekode KEPWU
Dere trenger ikke tenke på å legge barnet til i rett treningsgruppe, det ordner vi, vi sørger også for å flytte i mellom gruppene når det tid for det.

Dersom dere trenger hjelp til å komme i gang, ikke nøl med å ta kontakt med trenerne, så får dere hjelp.

67897030_10162123481085293_547998618213154816_n.jpg