Kval�ysletta skilag Kval�ysletta skilag

Webcam:

webcam

Bestilling av klubbklær-- Ny leverandør

Skilaget skal i år bytte leverandør av klubbklær til Trimtex. Designet vil ikke bli endret. Vi vil få opp noen klær i forskjellige størrelser for prøving mandag 25/9. Frist for bestilling 1. oktober.

Trimtex har skannet inn våre klær og laget et tilnærmet identisk design som vi har hatt de siste årene. Hovedårsaken til at vi bytter leverandør er at vi hos Trimtex har fått bedre priser enn de vi fikk hos Swix. Vi har hatt noen prøver av tøyet, og funnet at passform er bra. Vi har også forhørt oss med TSKL som har brukt Trimtex i 3 år.

I neste  uke vil vi få opp klær i ulike størrelser for å prøve ut hvilke størrelser hver enkelt må ha. Jeg kommer tilbake med dato for denne prøvingen som vi gjennomfører på skihuset. På hjemmesiden til Trimtex vil dere kunne få nærmere info om de ulike produktene. 

Siste frist for bestilling i denne runden vil være 1 oktober.

I tillegg til varene på prislisten under, skal vi ha dunjakke til 999,- pr stk og vi vil vi ha mulighet til å bestille en tynnere treningsjakke, modell Aviator, i voksen størrelse. Prisen på denne er ikke klar.

Gule klubbluer kjøpes direkte fra skilaget.

Bilder av de overtrekks- og konkurransedress finner du her, og av jakkene her.

 

 
Innebygd bilde 2