Årets medlemskontigent

92705265_2830198713737478_1674537349901451264_o

Til informasjon så er medlemskontingenten for kalenderåret 2020 sendt dere pr e-post. Det er flott dersom dere kan kontrollere at e-post er mottatt eller sjekke i MinIdrett. Vi har et antall medlemmer uten e-postadresse. Disse skal ha mottatt SMS til registrert mobilnummer. Merk at dette er funksjonalitet som ligger inne i Norsk Idrettsforbunds sine systemer og ikke en kontaktliste opprettet av Kvaløysletta Skilag.

For medlemmer som ikke har mottatt e-post eller SMS, vennligst gi beskjed om korrekt kontaktinformasjon til mail@kskilag.net eller logg dere på MinIdrett for korrigering av opplysningene der. Gi også beskjed dersom registrerte familierelasjoner ikke er korrekt. Merk at dette er innstillinger dere selv kan administrere i MinIdrett. (NB: Betaling i MinIdrett (knappen "bekreft og betal") kan gjøres på Vipps.)

Vårsesongen ble noe avkortet grunnet Covid-19, men treninger og aktiviteter gjenopptas så snart som mulig. Medlemskontingenten er viktig for at skilaget kan opprettholde sitt aktivitetstilbud og sin drift i tiden som kommer.

På forhånd takk for at dere betaler medlemskontingent for 2020. VI SKAPER VINTERGLEDE!

Kudos til Hanne Kristine Kroken som har bistått med fakturering. Og takk til Delphine Briet Olsen for opplæring.

Med ønske om god påske og fortsatt fine skiturer!
Marthe Lise Thomasjord
leder