Årets Levi-samling, 18-21. november

Levi_skiløype

Årets skisamling i Levi gjennomføres i tidsrommet 18 - 21 november, og er åpen for alle klubbens løpere fra 11-årsklassen (født -07) og oppover. Vi skal i år, som i fjor, bo på Levitunturi Spa hotel.

Det er skolefritt mandag 20 november, det vil si at de som skal være med må søke om fritt på skolen for tirsdag 21 november.

Det blir avreise fra skihuset lørdag 18 november kl 07 slik at vi kommer frem til Levi på ettermiddagen og får gjennomført ei god økt også på lørdag. Retur blir tirsdag 22 november etter lunsj.

Egenandel for løpere er i år satt til 1300 kr pr løper inklusive reise, kost losji og fri adgang til badelandet.  Foreldre og foresatte betaler kostpris, denne vil avhenge av hvor mange vi blir på bussen og om vi evt må ha to busser, men vi antar at vi kommer på mellom 3 000,- og 3 300,- pr pers inklusive reise, kost, losji. Vi må i år betale separat for besøk i badelandet, dette kommer på 225 kr pr.pers for hele oppholdet. Dersom noen har barn som skal reise uten foreldre, må dere avtale med en av de andre foreldrene som skal være med, om at de tar ansvar for ditt barn.

Påmeldingsfrist (bindende) er satt til torsdag 12 oktober til Lars-Thomas Nordkild på e-post, SMS eller Messenger (ltnordkild@gmail.com mob.nr 99 71 10 69).

levi_hotell.jpg